Strykere, eller ikke strykere?

(26.august, 2023)Slaveprinsen er ikke i mål før bandet har blitt til et orkester: Musikalen «Les Misérables» har hele tiden vært et forbilde og representerer en drøm – tenk om jeg fikk lage noe som lignet litt! Så i sommer har jeg sittet på et kaldt loft på Frøya og arrangert etter beste evne. Utspillet er vilt og fantastisk; og utfordringene er først og fremst økonomiske, men også personlige: Kan jeg klare å dirigere et prosjekt som nok en gang vokser til et format jeg har null erfaring med? Jeg tar et problem av gangen; finner jeg penger til villige musikere, så kan jeg alltids lære meg å dirigere etterpå :-).

Det er fullt kjør på å lage noter, finne musikere, lage plakater og nettsider. Og ja, jeg synes det er moro. Slaveprinsen er noe som jeg aldri kunne laget alene, men sammen med solister og støttespillere så dukker nye puslespillbiter opp og lager et bilde som blir ennå finere enn jeg hadde håpet på. Og da er jeg en heldig type.